Επιστροφή προϊόντων

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν είναι δυνατή η επιστροφή μεταφορικών εξόδων σε περίπτωση επιστροφής. Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή .

Οι επιστροφές παραγγελιών που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω του e-shop εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο τηλεφωνικώς στα παρακάτω τηλέφωνα: 
2463054707 και 2463502293
(Δευτ. - Παρ.: 09:00 - 14:00 & Σαβ.: 09:00 - 15:00) 

* Επιστροφές δε γίνονται δεκτές σε καλλυντικά τα οποία έχουν ανοιχτεί.
* Σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-color.gr εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως και η συσκευασία.
* στις αλλαγές δεν ισχύουν τα Εκπτωτικά Κουπόνια, ενώ τα προϊόντα που επιλέξατε για Αλλαγή/Παραγγελία, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το e-shop κατά την ώρα ολοκλήρωσης  της  Αλλαγής/Παραγγελίας.

OK
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας.
Μάθετε περισσότερα...
To Top