Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί "Προηγούμενο" ή το κουμπί "home-αρχική" που θα σας επιστρέψει στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας. Με αυτό το τρόπο διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο web site μας, ωστόσο τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στο καλάθι δεν αφαιρούνται. Για να αφαιρεθούν θα πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο του καλαθιού και να επιλέξετε διαγραφή.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 24630 54707 και 24630 502293 ή μέσω e-mail: info@e-color.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 24630 54707 και 24630 502293 ή μέσω e-mail: info@e-color.gr ώστε να εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

OK
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας.
Μάθετε περισσότερα...
To Top