Τρόποι αποστολής

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. 

Στην περίπτωση επιστροφής το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά / 5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος  τότε η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης στο πλαίσιο και των κανονισμών της ΙΑΤΑ. Σε αυτές τις περιπτώσεις παρακαλείστε να υποβάλλετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας για τον ακριβή προσδιορισμό του κόστους αποστολής προϊόντων με μεγάλο όγκο ως προς το βάρος τους στα τηλέφωνα 24630 54707 και 2463502293.

Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπολογίζονται αυτόματα τα μεταφορικά κόστη για αποστολές δεμάτων εντός Ελλάδας. Για αποστολές σε Κύπρο και Βουλγαρία παρακαλείστε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στα τηλέφωνα 24630 54707 και 2463502293 ή στο e-mail info@e-color.gr.

Προς το παρόν στέλνουμε παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδας καθώς και σε Κύπρο και Βουλγαρία. Τα μεταφορικά κόστη ανά χώρα αναγράφονται πιο κάτω.

ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω εταιρίας Courier στην πόρτα σας. Σε παραγγελίες μεγαλύτερες των 65 € παρέχεται δωρεάν αποστολή για δέματα έως 2 κιλά.

Σε παραγγελίες μικρότερες των 65 € το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 2,50 € μέχρι παραγγελίες βάρους 2 κιλών. Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 1,24 € ανά κιλό. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 1,80 €.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.*

*  - Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης.
   - Για τις αποστολές προς τους  χερσαίους προορισμούς αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι μία (1) έως δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Για αποστολές προς νησιωτικούς προορισμούς συνήθης χρόνος παράδοσης είναι δύο (2) εργάσιμες ημέρες και για δυσπρόσιτες περιοχές είναι μία (1) έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων ή απρόοπτων γεγονότων (π.χ. απεργίες), ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση.
 

ΚΥΠΡΟΣ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας Courier στην πόρτα σας. Το κόστος αποστολής υπολογίζεται με βάση το βάρος του δέματος ως εξής:

Για αποστολή με βάρος

Η χρέωση ανέρχεται σε

Έως 5 κιλά

12,30 €

Από 5 έως 10 κιλά

18,60 €

Από 10 έως 15 κιλά

27,28 €

Από 15 έως 20 κιλά

37,20 €


Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-12 εργάσιμες ημέρες.

Για παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών η χρέωση ανέρχεται στα 18,60 € μέχρι τα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 5,58 €.

Η αντικαταβολή για αποστολές στην Κύπρο δεν Υποστηρίζονται.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Τα έξοδα αποστολής στη Βουλγαρία καθώς και ο χρόνος παράδοσης καθορίζονται ως εξής:
 

Ζώνη

Ημέρες Παράδοσης

Έως δύο κιλά

Επιπλέον κιλό

Χωρίς ΦΠΑ

Με ΦΠΑ

Χωρίς ΦΠΑ

Με ΦΠΑ

Ζώνη 1

1-2

5,65 €

6,78 €

1,50 €

1,80 €

Ζώνη 2

1-4

7,00 €

8,40 €

1,50 €

1,80 €

 

 

 

 

Ζώνη 1:

Sofia, Sandanski, Petrich, Blagoevgrad, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna, Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa, Zeleznitsa, Simitli, Chernitse, Poleto, Krupnik, Elenovo, Delvino, Pokropnik, Zelendol, Balgarchevo, Belopole, Riltsi, Barakovo, Kocherinovo

Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία


Αντικαταβολή: Επιπλέον 1,80 €

 

 

OK
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη δυνατή πλοήγησή σας.
Μάθετε περισσότερα...
To Top