Διπλό κλικ για μεγέθυνση
ΚΩΔΙΚΟΣ: SKU4219

Μάσκα Μαλλιών Seward Mediter Bio Nurturing 120 ml

Κατασκευαστής: HELEN SEWARD
Άμεσα διαθέσιμο

Ανεκτίμητη μάσκα με εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες για την επιδιόρθωση και εντατική ενυδάτωση των ινών μαλλιών. Ενυδατώνει και επισκευάζει έντονα, αποκαθιστώντας την απαλότητα και τη λάμψη.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Μάσκα Μαλλιών Seward Mediter Bio Nurturing 120 ml

ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ BIO-NURTURING
 

Ανεκτίμητη μάσκα με εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες για την επιδιόρθωση και εντατική ενυδάτωση των ινών μαλλιών. Ενυδατώνει και επισκευάζει έντονα, αποκαθιστώντας την απαλότητα και τη λάμψη. Η επιφάνεια των ινών τρίχας είναι ευθεία, ομαλότερη και μεταξωτή. Η υψηλή μαλακτική συνιστώσα του χημικού τύπου υποχωρεί και απονέμει ξηρές, ζαρωμένες, απείθαρχες τρίχες χωρίς να το βαρύνει και να έχει μια ειδική ενυδατική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής.

ΧΡΗΣΗ: μέθοδος διπλής εφαρμογής.
Μάσκα μετά το σαμπουάν για μια θρεπτική, εντατική δράση επιδιόρθωσης: εφαρμόστε σε μαλλιά που έχουν είδη λουστή  με σαμπουάν και σκουπισμένα με πετσέτα σε μήκος και άκρα. Αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
Εντατική, αναζωογονητική μάσκα πριν από το σαμπουάν για μια εντατική δράση αναδόμησης, αφήνοντας τα μαλλιά να νιώθουν ελαφρύτερα: εφαρμόστε στα ξηρά μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 10-15 λεπτά και μετά προχωρήστε με το ειδικό σαμπουάν.

*Καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την θεραπεία ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ BIO-NURTURING

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
100% ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top
Προϊόντα
ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ